вівторок, 28 грудня 2010 р.

Сергій Гармаш: "Чиновники технологічно відсталі люди і, на щастя, не розуміють цього".

Нещодавно прочитав цікаве інтервю з цікавою людиною. В плані "просунутості" середньостатистичного чиновника я повністю згоден з паном Сергієм Гармашем. Тому пропоную ознайомитися з цим інтервю і вам.

tochka.net цікавилася в журналістів і блогерів із Білорусі, Росії, України та Польщі про те, як вони оцінюють ситуацію зі свободою слова в інтернеті. На запитання відповів Сергій Гармаш, журналіст і власник створеного в Донецьку сайту ostro.org, філії якого є в Луганську, Києві й Івано-Франківську.

Є думка, що влада у деяких країнах менше обмежує свободу слова в інтернеті, оскільки вважає аудиторію інтернету невеликою та не формівною для громадської думки. Ви згодні з цим твердженням? Яким чином свобода слова в інтернеті впливає на свободу слова в традиційних ЗМІ вашої країни?
Якщо розглядати інтернет як ЗМІ, а не як простий засіб комунікації, то сьогодні він є найвпливовішим в Україні. Саме завдяки своїй нецензурованості. Інтернет дає можливість одержання альтернативної інформації, тому ті, хто є не пасивним споживачем інформації, а шукачем, аналітиком - вони йдуть в інтернет. Як відомо, саме такі люди формують громадську думку. Тож вплив інтернету важко переоцінити. Але як я вже казав, наші чиновники технологічно відсталі люди і, на щастя, не розуміють цього.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.