неділю, 30 січня 2011 р.

Побережний збирає партнерів


Наш час прийшов!
Я впевнений, що зараз наближається час розвинутих соціальних зв’язків або як це називається по-науковому соціальних мереж. Що це?
Соціа́льна мере́жа —це соціальна структура, утворена людьми або організаціями. Вона відображає розмаїті зв'язки між ними через різноманітні соціальні взаємовідносини, починаючи з випадкових знайомств і закінчуючи тісними родинними вузами (Вікіпедія)
Виходить, що моя соціальна мережа – це саме ТИ!
І шо? Я впевнений у тому, що кожен за своє життя має здібності та вміння завдяки яким РАЗОМ можна реалізувати абсолютно все на що лише спроможна уява. Людина-професіонал – це найважливіше в будь-якому задумі, бізнесі чи починанні. Якщо ти маєш бажання зробити щось своїми руками і щоб про це потім змогли дізнатися і оцінити оточуючі – сьогодні це не проблема. Самому щось робити завжди важко, стрьомно і потім зявляється 100 і 1 причина, щоб це не робити. Саме тому, що разом краще і веселіше – я це все й задумав
А тепер до конкретики.
В Інтернеті є сторінка Побережний та партнери https://sites.google.com/site/alexeyntsa/ . Створив я її власними руками. І це якраз є тією базою та вітриною, завдяки якій ми разом з тобою можемо запропонувати свої послуги світові та нашому місту.
  • Якщо ти маєш задум, який давно хотів реалізувати.
  • Якщо ти вмієш, те що може зацікавити інвесторів та бізнесменів
  • Якщо ти навіть просто хочеш відчути себе частиною команди або
  • Якщо ти хочеш розвиватися  як сучасна особистість
Давай працювати разом!
У яких сферах ми можемо реалізовуватись?
Якщо не у всіх, то в дуже багатьох. А найголовніше, ми можемо разом навчатись одразу на практиці.
Наприклад, ти мрієш відкрити в майбутньому власну справу. Для цього потрібно освоїти навички управління, обліку фінансових ресурсів, пошуку клієнтів, тобто досвід, який потрібен будь-якому бізнесмену. Розвиватися у цьому напрямку набагато легше, коли поруч біля тебе такі ж активні люди, які прагнуть тієї ж мети. Партнери Побережного знають чого хочуть і готові докладати зусилля для досягнення своєї мети
АБО
Ти вмієш цікаво писати? Тоді ти можеш реалізувати себе у журналістиці. Можеш по-новому поглянути на те, що відбувається навколо, наприклад в рідному місті, області чи країні. Вже більше місяця працює Перший інформаційний блог Бердичева http://artplusua.blogspot.com/ . Щодня – нові статті і більше  100 переглядів. І це лише початок.
АБО
Ти просто хочеш зайнятися чимось цікавеньким та новим?
Тоді приєднуйся до команди
Якщо прочитавши усе це, тебе не зацікавило, але ти маєш знайомого який має великий потенціал? Ознайом його з інформацією. Можливо з використання цієї можливості розпочнеться його карколомна кар’єра і подальше успішне життя.
Якщо тобі дійсно цікаво, повідом  про це у листі на електронну адресу: alexey_NTSA@bigmir.net
І протягом 24 годин ти отримаєш подальші інструкції.
Співпрацюючи разом ми завжди зможемо розвинутись далі
Можливості справді безмежні. Спробуй просто подумати про це.

Нема нічого не можливого! Абсолютно все у наших силах.

З найкращими побажаннями
Побережний & партнери

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.